Menüü

                  16.09-20.09.2019
KÕIK TOIDUD VALMISTATAKSE KOHAPEAL (LASTEAIAKÖÖGIS)


ESMASPÄEV 16.09

                          Hommikusöök : 4-viljahelbepuder. Või sai .Piim*. Pirn**. 
                          Lõunasöök: Kalaseljanka. Hapukoor.
                                                  Mannipuding. Mahlakissell.
                                                 Täisteraleib.   
                         Õhtuoode :   Omlett porgandiga.Kakao piimaga. Värske tomat**.
                                                 Sepik.

                                               
TEISIPÄEV 17.09

                          Hommikusöök:Odrahelbepuder.  Või sepik. Kohvijook piimaga.Virsik.
                           Lõunasöök: Värske kapsa supp. Hapukoor.  
                                                  Keedetud makaronid.  Hakk - liha kotleti.
                                                  Värske kurgi salat õliga.
                                                  Mahe rukkileib. Mahla jook.
                          Õhtuoode:     Kaneelisai.  Jogurt.

KOLMAPÄEV 18.09

                      Hommikusöök: Rukkihelbepuder .  Või sepik. Puuvilja tee.
                                                     Porgand**.
                      Lõunasöök:      Talupojasupp. 
                                                  Juurviljaraguu. Hapukoor.
                                                  Marjakompott. Pealinna peen leib.
                      Õhtuoode:        Kohuke. Piim*.Õun.
                                   
NELJAPÄEV 19.09

                       Hommikusöök :7-helbepuder. Või sai . Tee sidruniga. Melon.
                        Lõunasöök:      Oa supp. Hapukoor.
                                                    Kana-kõrvitsarisoto. Värske tomati-paprika salat.
                                                   Täisteraleib. Jõhvikajook.
                        Õhtuoode:         Pannkoogid. Keedis. Piim*.
REEDE 20.09

                            Hommikusöök: Maisimannapuder. Või sepik . Tee.
                                   Värske kurk*.
                             Lõunasöök: Lill kapsa supp. Hapukoor.
                                  Keedetud kartul. Böfstrooganov. Mustasõstra kompott.
                                  Peedi salat. Jässi seemneleibleib. 
                             Õhtuoode: Jogurti tarretis. Piim*.Banaan.

INFOT ALLERGIAAINE SISALDUSEST TOIDUAINETES SAAB TERVISEHOIUTÖÖTAJALT.

Toitlustaja võib vajadusel muuta menüüd.

*     koolipiim
**   kooli puuvili- ja-juurvili
*** valmistatakse kohapeal (lasteaiaköögis)